Aanbod


Mechelen swingt, Mechelen verrast je steeds weer !

Je loopt er dus niet zomaar even door...

Een rondleiding duurt 2 tot 3 uur met of zonder drankpauze (dranken afzonderlijk te betalen).

Wil je de stad verkennen met zijn 2-tjes, dan kan je bij ons terecht voor een exclusieve privérondleiding "Mechelen voor 2". We starten met een glaasje bubbels en dompelen je onder in de rijke geschiedenis van de stad aan de hand van boeiende verhalen en ludieke anekdotes. Afsluiten doen we met een zoete verrassing...

Nieuw in ons aanbod: Mensen die plannen om in Mechelen te wonen of recent naar Mechelen zijn verhuisd, kunnen bij ons terecht voor een verkenningstocht op maat. We wandelen 'oep het gemakske' langs de mooiste plekjes van de stad, vertellen over de lokale gewoontes en de culturele en culinaire hotspots. De bubbels en de zoete verrassing krijgen gezelschap van een verfrissing tijdens de pauze.

Heb je iets te vieren of wil je iemand een origineel cadeau geven? We werken een wandeling uit op maat en in functie van je budget. We zorgen ook voor een gepersonaliseerde cadeaubon!

Verder organiseren we wandelingen voor groepen van 6 tot 15 volwassenen - check hiervoor onze tarieven. Voor andere formules kan je best even bellen (gsm).

Rondleidingen kunnen zowel in de ochtend, na de middag en 's avonds.

Startplaats en aanvangsuur worden afgesproken in functie van hoe je naar Mechelen komt (zie ook Je bezoek plannen). De standaard wachttijd voor vertragingen bedraagt, conform het Mechels Kwartiertje, 15 minuten. Best even bellen dus....

Vele straten zijn bekleed met kasseien, wandelschoenen zijn geen overbodige luxe.